وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

نشست بایدن با مقامات اروپایی با محوریت اوکراین

کاخ سفید در بیانیه ای از نشست بایدن با مقامات اروپایی با محوریت اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا قصد دارد امروز (دوشنبه) نشستی آنلاین با مقام‌های اروپایی و با محوریت اوکراین برگزار کند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، کاخ سفید در بخشی از بیانیه خود با اعلام نشست امروز، گفت: «جو بایدن قصد دارد با مقام‌های اروپایی درباره مسائلی از جمله تنش‌های جاری بین روسیه و اوکراین و تقویت حضور نظامی روسیه در مرز‌های اوکراین رایزنی کند.»

بنابر بیانیه کاخ سفید در نشست امروز بایدن، «اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا، «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا، «امانوئل مکرون» رئیس‌ جمهور فرانسه، «اولاف شولتس» صدر اعظم آلمان، «ماریو دراگی» نخست‌ وزیر ایتالیا، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو، «آندری دودا» رئیس‌ جمهور لهستان و «بوریس جانسون» نخست‌ وزیر انگلیس حضور خواهند داشت.

سال گذشته «ولادیمیر پوتین» رئیس‌ جمهور روسیه به طور جدی هشدار داد که تلاش اوکراین برای بازپس‌گیری کنترل مناطق شرق تحت کنترل جدایی‌طلبان تحت حمایت روسیه، «پیامد‌های جدی برای کشور اوکراین» خواهد داشت.

اما شب گذشته «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در پیامی با اشاره به برگزاری رزمایش ناتو و آمریکا در دریای مدیترانه از انتظار روسیه برای انجام اقدام تحریک‌آمیز از سوی اوکراین و آمریکا خبر داد.

از طرفی برخی منابع خبری از قصد آمریکا و ناتو برای برگزاری رزمایشی در دریای مدیترانه و با بهره‌گیری از ناو هواپیمابر «یواس‌اس هری ترومن» آمریکا خبر داده و هدف این رزمایش را نیز درگیری احتمالی میان روسیه و اوکراین دانستند.

روابط اوکراین و روسیه از سال ۲۰۱۴ (۱۳۹۳) و پس از الحاق کریمه به روسیه رو به تیرگی رفت. اوکراین از آن زمان به بعد خواستار بازگشت آنچه سرزمین‌های از دست‌رفته می‌خواند، به قلمرو خود است؛ ولی روسیه می‌گوید این مناطق بخشی از خاک این کشور است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار